Članek
Navdih za boljši svet: Podjetje Želva daje priložnost!
Objavljeno Oct 12, 2023

Na dogodku, ki smo ga organizirali skupaj z Listino raznolikosti Slovenije in Združenjem Manager, je s svojimi besedami navdihnil in opomnil na pomembnost vključevanja oseb z invalidnostjo v delovno okolje tudi Matevž Pirih (Želva d.o.o.). ✨

V podjetju Želva, kjer je gospod Pirih zaposlen že od leta 2012, je vsaj 50% zaposlenih oseb z invalidnostjo. To je njihova zaveza za bolj vključujoč svet. 😉

Gospod Pirih je poudaril:

"V Želvi iščemo priložnosti za zaposlitev vsakega posameznika z invalidnostjo. Želimo, da vsak zaposleni najde delovno mesto, kjer se lahko najboljše razvije in uživa v delovnem okolju."

Poleg vključujočega okolja in podpore mentorjev, je prilagajanje delovnih procesov ključno. To pomeni iskanje načinov, kako delo prilagoditi zaposlenim. To je skrivnost njihove uspešnosti. Zato nas spodbuja: "Zaposlene osebe z invalidnostjo so srčne, predane in hvaležne. Priporočam in spodbujam vse delodajalce, da naredijo korak v smeri vključevanja in zaposlovanja."

Podjetje Želva nas uči, da je vključujoče delovno okolje, prilagajanje delovnih procesov in podpora ključ do uspeha. Hvala, gospod Pirih za navdihujoče besede!

Posnetek dogodka si lahko ogledate na povezavi tukaj.

#aktualno