Članek
6. redna seja Skupščine Zveze Paraplegikov Slovenije s tradicionalnim strokovnim programom »Izzivi paraplegije«

Včeraj je v Kongresni dvorani v Domu paraplegikov Pacug v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije potekala 6. redna seja Skupščine Zveze s tradicionalnim strokovnim programom »Izzivi paraplegije.«

Objavljeno Apr 18, 2023

S skupščino smo obeležili tudi Dan paraplegikov, ki ga praznujemo 16. aprila, predstavljen pa je bil tudi projekt Vključen svet.

Skupščino je vodil predsednik zveze Peter Robnik, sodelovali so tudi strokovna delavka Zveze Mojca Mikec, Urša Prešeren, direktorica doma in Daniela Truden, ki je predstavila PVR System – terapijo za transdermalno aplikacijo CO2 ter predsednik Zveze Dane Kastelic.

V »Izzivih paraplegije« je Vključen svet predstavila koordinatorka projekta Alenka Vidic Praprotnik. Predstavila je osnovni cilj projekta, problematiko, ki jo rešujemo ter aktivnosti letošnje kampanje »Vsi drugačni, vsi s potenciali.«

Več o seji si lahko preberete na spodnji povezavi.


#aktualno #dogodki

Hvala za povabilo! Vključen svet je projekt, ki se je lotil problematike zaposlovanja invalidov večplastno in predvsem z združevanjem vseh ključnih deležnikov - verjamem, da bomo skupaj premikali snežno kepo in bomo dosegli sistemske spremembe in razbili premnoge mite.