Dogodek
1. srečanje strokovnega odbora
Datum dogodka
18.5.2023 11:00
Lokacija dogodka
Štukljeva cesta 44, 1000 Ljubljana

Danes se je v prostorih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti prvič sestal strokovni odbor projekta. Namen srečanja je bil pregled aktivnosti za nazaj in naprej ter postavljanje temeljev za napredek na sistemski ravni zaposlovanja invalidov.

Na posvetu smo se pomenili o ovirah pri zaposlovanju invalidov, ki so jih izpostavili naši ambasadorji, nato pa smo se posvetili še oviram, ki jih zaznavajo člani odbora - predstavniki gospodarstva in države. Skupaj smo postavili cilje in področja, na katerih bodo aktivno delali v prihodnjih mesecih. Če jih naštejemo le nekaj, so to ozaveščanje mladih, iskanje in izpostavljanje primerov dobrih praks ter vsesplošna promocija projekta!

Hvala vsem članom odbora Mitja Gorenšček (Gospodarska zbornica Slovenije), Marko Mikulin, Barbara Zupančič (Listina raznolikosti Slovenija), Igor Miljavec (Društvo MDSS Nova Gorica), Helena Porenta (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti), Sonja Vidonja (Združenje Manager), Tanja Kovačič (Zveza paraplegikov Slovenije), Lea Kovač in Alenka Vidic Praprotnik (o28 komunikacijska skupina), da ste del projekta in pomagate ustvarjati bolj vključen svet. 💜

#aktualno