Članek
Vabilo na najbolj vključujoč dogodek te jeseni - “Zaposlovanje invalidov: raznolikost za poslovno uspešnost”!
Objavljeno Aug 17, 2023

Vabimo vas, da se nam pridružite na izjemnem dogodku, ki bo obarvan v enakopravnost in vključenost na delovnem mestu - s poudarkom na invalidnih oziroma oviranih posameznikih.

Skupaj z Združenjem Manager in Listino raznolikosti Slovenije smo stopili skupaj in se odločili, da je čas, da se o zaposlovanju invalidov in izzivih s katerimi se soočajo, spregovori na glas! V ta namen smo organizirali poseben dogodek, ki bo naslovil težave in izzive zaposlovanja invalidov. Osvetlil bo stran delodajalcev, izzive s katerimi se pri zaposlovanju srečujejo in dobre prakse, ki delujejo.

"Invalidnost ne sme biti ovira za dosego profesionalnih ciljev in osebnega zadovoljstva. Prepoznavamo, da se na žalost še vedno soočamo z mnogimi napačnimi predstavami o sposobnostih in potencialu invalidov na delovnem mestu. Zato smo se odločili, da organiziramo dogodek, na katerem bomo skupaj razbili te mite ter ozavestili pomembnost vključevanja invalidov v različne sektorje in panoge." je povedala soustvarjalka projekta Vključen svet in direktorica o28 komunikacijske skupine, Alenka Vidic Praprotnik.

Točen program dogodka bomo razkrili kmalu - sledite našim profilom družbenih omrežji!

Se vidimo 12. 9. 2023 ob 9. uri! 😉

➡️ Prijava na dogodek je že možna na povezavi: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUud-2tqjMoGtYYa3ZMdfrsgBpgE6OErw3t

#aktualno