Članek
Anja Smogavec: ženska številnih talentov
Objavljeno Sep 04, 2023

Naj vam predstavimo izjemno zgodbo naše ambasadorke Anje Smogavec!

Anja je energično dekle, ki s svojo živahnostjo osvaja številna področja.

V svojem življenju je že dosegla marsikaj, ljubiteljsko se posveča novinarstvu, a njeno srce najbolj bije za glasbo. Kot izjemna pevka je posnela kar tri narodno-zabavne skladbe s priznanimi ansambli. Njeno umetniško žilico izraža tudi skozi pisanje – že več kot desetletje prispeva članke za spletni portal Narodnjak, svoje misli in izkušnje pa je objavljala tudi na svojem blogu. Njeno peresno ustvarjalnost pa smo lahko spoznali tudi skozi mladinski roman 'Pasti ljubezni' ter pesniško zbirko 'Koktejl rim'.

Kljub življenju s cerebralno paralizo, s katero se je spopadala že od rojstva, Anjo nič ne ustavi. Njen nenehen smeh in pozitivna naravnanost sta njeni najmočnejši orožji. Njeno vodilo je enostavno in močno hkrati: "Nič ni nemogoče, zato ne tarnaj, dokler nečesa ne preizkusiš na lastni koži. Pogumno stopaj naprej po začrtani poti."

Ponosni smo, da se je Anja Smogavec pridružila projektu Vključen svet, saj je pravi vir navdiha za nas vse. Delimo njeno zgodbo in spodbudimo vsakogar, da sledi svojim sanjam, ne glede na ovire!

#aktualno