Članek
Znani so dobitniki listine “Invalidom prijazno podjetje” za leto 2022!
Objavljeno Sep 26, 2023

Danes in jutri v Portorožu potekajo že 22. tradicionalni REHA dnevi (Dnevi poklicne in zaposlitvene rehabilitacije), ki jih organizirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, Univerzitetni rehabilitacijski inštitut RS – Soča in Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji.

Nagrado “Invalidom prijazno podjetje” organizatorji podeljuje vsako leto kot posebno obliko družbenega priznanja delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov v Republiki Sloveniji. Priznanja štirim delodajalcem sta podelila generalna direktorica direktorata za invalide Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Andrejka Znoj in predsednik odbora za podelitev nagrade Karl Destovnik.

Čestitke vsem 4 Invalidom prijaznim podjetjem: SPAR Slovenija, Korenika, Bodočnost podjetje za rehabilitacijo in zaposlitev invalidov Maribor d.o.o in Društvo gluhih in naglušnih Pomurja Murska Sobota!

#aktualno